Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení.

NOVINKY

arr3NOVÝ VĚRNOSTNÍ PROGRAMPřipravili jsme pro Vás 2 nové body věrnostního programu. Za každý pátý nákup od nás získáte... arr3PŮJČOVNA JEZDECKÝCH POTŘEBDíky zvýšenému zájmu o Fellsattel Engel Pad jsme se rozhodli ho co nejvíce zpřístupnit každému a...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 268 Kč (11 EUR)
k objednání
naše cena 1 780 Kč (74 EUR)
k objednání
naše cena 200 Kč (8 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 388 Kč (16 EUR)
skladem
naše cena 485 Kč (20 EUR)
skladem
naše cena 345 Kč (14 EUR)
skladem

VŠE O NÁKUPU » RECENZE

Přidáno: 17.02.2018

Betka.h

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zákazníkovi se snaží vyhovět, nebyl problém při změně objednávky.
Přeji hodně spokojených zákazníků.

Pro:

spolehlivý obchod
kvalitní značky a zboží
zajímavé a praktické věci, které jsem jinde neviděla
hezká filozofie, píší i blog a zdarma ebook
přehlednost eshopu

 

Přidáno: 17.02.2018

zuzanahol

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jednání obchodu a zboží bylo v pořádku.

 

 

Přidáno: 16.02.2018

valkova

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nemám co vytknout, jen tak dál a těším se na další nákup.

Pro:

Kvalitní kožené zboží za skvělé ceny
Před několika lety jsem zde nakoupila podbřišník a stále je jako nový.
Proto jsem se sem zase vrátila a koupila kožené chapsy - opět spokojenost

 

Přidáno: 16.02.2018

verunka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Mají dobré aukce na facebooku, ke které je pak možné si vybrat ještě něco z eshopu se slevou.

Pro:

dobrý výběr
možnost spojení objednávek
ochota

 

Přidáno: 29.01.2018

hana.kys

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Už jsem doporučila kamarádce a budu doporučovat dál. Určitě to není můj poslední nákup, už šetřím na další :D

Pro:

Krásné věci na koně.
Jsou ochotní poradit a měnit objednávku dle přání.
Pěkný ebook k přečtení zdarma.
K objednávce mi přišel dárek.

 

Přidáno: 30.12.2017

Blanka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobrá komunikace, super zboží

 

Přidáno: 27.12.2017

Veronika

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Přehledný eshop, krásné zboží, rozumné ceny, ale tím výhody končí. Neustále se potýkáme s problémy. Buď s námi nikdo nekomunikuje nebo čekáme 2 měsíce na objednávku. Po delší době jsme si řekli, že dáme obchodu ještě šanci a uděláme znovu objednávku. Přišla špatná velikost, takže jsme opět nuceni jít na poštu a zaslat zpět. Takže za nás už víckrát ne.

Pro:

Krásné a kvalitní zboží

Proti:

Nespolehlivost, dlouhé dodací lhůty
Častá chybovost (zaslání špatné vel. apod.)
Nulová komunikace nebo dlouhé čekání na odpověď

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, v předvánočním shonu Vám byla zaslána chybná velikost, velmi se omlouváme a vše Vám samozřejmě vynahradíme. Jinak si nejsme vědomi žádného pochybení. Vaše předchozí objednávky jsem kontrolovala a vždy Vám bylo rychle odpovězeno (obvykle během 24h). Ano máme i netradiční zboží na zakázku, které má dostupnost několik měsíců, o tom je ale zákazník předem informován. Děkujeme za pochopení.
 

Přidáno: 08.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Doposud mi nebylo nic zaslano hlavne ze penize jste sbalili!!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, objednala jste zboží, které jsme pro Vás museli objednat u dodavatele s dodáním týden. Ten jej ale k nám bohužel odeslal se zpožděním z důvodu zahlcení skladu před Vánoci. Za to se velmi omlouváme. Včera večer jste nám psala email a dnes dopoledne Vám bylo hned odpovězeno na stav objednávky. Také samozřejmě nemáme problém vrátit Vám platbu, pokud si to přejete.
 

Přidáno: 05.12.2017

lenka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

řemeny které jsem koupila byly nejlevnější na trhu

Pro:

spolehlivost obchodu a seriozní jednání

 

Přidáno: 03.12.2017

alismik

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

příjemné jednání zaměstnance
ochota poradit a měnit objednávku
super ceny a akce
KVALITA - už jsem nakoupila a vrátila jsem se zas po delší době a jsem moc spokojená :)

 

Přidáno: 02.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychle dodání. Nízké ceny.

 

 

Přidáno: 21.11.2017

lucc

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

opravdu zajímavý sortiment
skvělé ceny
milý přístup

 

Přidáno: 18.11.2017

Kristy Dobra

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

I v případě objednání zboží u dodavatele je dodání +/- týden.
Milý a ohotný přístup k zákazníkovi i v případě výměny zboží/velikosti.

Pro:

Kvalitní zboží za dostupné ceny
Skvělá komunikace obchodu
Velmi rychlá výměna zboží

 

Přidáno: 16.10.2017

NaďaRychle vyřízená

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle vyřízená objednávka,.
Kvalitní zboží.

 

Přidáno: 10.10.2017

Lucie

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Cena
Rychle dodani
Dobrá komunikace

Proti:

Zadna

 

Spokojení zákazníci
Více recenzí a spousty fotek naleznete v naší facebook skupině Cleverhorse (musíte být členem, recenze poté najdete v souborech skupiny a ve vlastní fotogalerii fotek od zákazníků)

Nebo na naší facebook stránce Jezdecké potřeby Cleverhorse.

 

Zde vybíráme některé z nich, v případě dalších otázek Vám na zákazníky předám kontakt, či poskytnu další jména, podle zboží, které nakoupili.

Renáta Andrýsková: poprsník 5ti bodový, čtyřkloubové třmeny

Poprsník je naaaaaadherný!!!! S Aničkou je skvělá domluva, komunikuje a navše s klidem odpovídá, obdivuji!! Mohu jen a jen doporučit za ty peníze a ještě tak super, bomba!!! Děkuji

Michaela Vávrová: sedlo Ponticello,aluminiové třmeny,otěže xfull

Skvela komunika, vse bylo, tak jak melo, o prubehu jsem byla vzdy informovana...Stala se reklamace na sedlo, ze nam nepadlo, reklamace okamzite vyrizena, penize poslany okamzite zpet...Se vsim jsem naprosto spokojena..Mohu jen doporucit

Věruš Vlachová: uzdečka Bianco, čelenka č.24, čtyřkloubové třmeny

Uzdečka nádherná, kvalita super, jsem spokojená. Čelenka taky nádherná, jen trošku nesouměrná, ale na koni se to ztratí. Oceňuji vaše rychlé a ochotné jednání při řešení problémů s velikostmi a nepadnoucími věcmi. Za 4-kloubové třmeníky máte u mě palec nahoře, jsou za tu cenu perfektní. Velmi děkuji.

Tereza Rojáková: poprsník 5tibodový

Výbornákomunikace, krásné zboží, paní Jedličková se snaží vyjítmaximálně vstříc. Děkuji a všem Cleverhorse vřele doporučuji!

Martina Horáčková: uzdečka Marrone, poprsník Bianco, čelenka Fiori

Kvalita vyrobku Cleverhorse je vyborna, a jeste za ty penize. Vsem muzu vrele doporucit i za pripadne cekani,kdyz neni skladem se to vzdy vyplati.

Simona Hájková: čelenka crystal, ohlávka s vodítkem Fashion, chrániče Lamicell sada

Děkuji za obchodní spolupráci a za zboží. Vše přišlo v pořádku a naživo je to snad ještě krásnější než na fotce.