Používáním našich stránek souhlasíte s ukládáním souborů cookie na vašem zařízení.

NOVINKY

arr3NOVÝ VĚRNOSTNÍ PROGRAMPřipravili jsme pro Vás 2 nové body věrnostního programu. Za každý pátý nákup od nás získáte... arr3PŮJČOVNA JEZDECKÝCH POTŘEBDíky zvýšenému zájmu o Fellsattel Engel Pad jsme se rozhodli ho co nejvíce zpřístupnit každému a...

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 990 Kč (83 EUR)
skladem
naše cena 392 Kč (16 EUR)
skladem
naše cena 288 Kč (12 EUR)
skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 1 998 Kč (83 EUR)
skladem
naše cena 1 299 Kč (54 EUR)
skladem
naše cena 679 Kč (28 EUR)
skladem

» RECENZE

Přidáno: 17.02.2018

Betka.h

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zákazníkovi se snaží vyhovět, nebyl problém při změně objednávky.
Přeji hodně spokojených zákazníků.

Pro:

spolehlivý obchod
kvalitní značky a zboží
zajímavé a praktické věci, které jsem jinde neviděla
hezká filozofie, píší i blog a zdarma ebook
přehlednost eshopu

 

Přidáno: 17.02.2018

zuzanahol

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Jednání obchodu a zboží bylo v pořádku.

 

 

Přidáno: 16.02.2018

valkova

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Nemám co vytknout, jen tak dál a těším se na další nákup.

Pro:

Kvalitní kožené zboží za skvělé ceny
Před několika lety jsem zde nakoupila podbřišník a stále je jako nový.
Proto jsem se sem zase vrátila a koupila kožené chapsy - opět spokojenost

 

Přidáno: 16.02.2018

verunka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Mají dobré aukce na facebooku, ke které je pak možné si vybrat ještě něco z eshopu se slevou.

Pro:

dobrý výběr
možnost spojení objednávek
ochota

 

Přidáno: 29.01.2018

hana.kys

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Už jsem doporučila kamarádce a budu doporučovat dál. Určitě to není můj poslední nákup, už šetřím na další :D

Pro:

Krásné věci na koně.
Jsou ochotní poradit a měnit objednávku dle přání.
Pěkný ebook k přečtení zdarma.
K objednávce mi přišel dárek.

 

Přidáno: 30.12.2017

Blanka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dobrá komunikace, super zboží

 

Přidáno: 27.12.2017

Veronika

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Přehledný eshop, krásné zboží, rozumné ceny, ale tím výhody končí. Neustále se potýkáme s problémy. Buď s námi nikdo nekomunikuje nebo čekáme 2 měsíce na objednávku. Po delší době jsme si řekli, že dáme obchodu ještě šanci a uděláme znovu objednávku. Přišla špatná velikost, takže jsme opět nuceni jít na poštu a zaslat zpět. Takže za nás už víckrát ne.

Pro:

Krásné a kvalitní zboží

Proti:

Nespolehlivost, dlouhé dodací lhůty
Častá chybovost (zaslání špatné vel. apod.)
Nulová komunikace nebo dlouhé čekání na odpověď

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, v předvánočním shonu Vám byla zaslána chybná velikost, velmi se omlouváme a vše Vám samozřejmě vynahradíme. Jinak si nejsme vědomi žádného pochybení. Vaše předchozí objednávky jsem kontrolovala a vždy Vám bylo rychle odpovězeno (obvykle během 24h). Ano máme i netradiční zboží na zakázku, které má dostupnost několik měsíců, o tom je ale zákazník předem informován. Děkujeme za pochopení.
 

Přidáno: 08.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Doposud mi nebylo nic zaslano hlavne ze penize jste sbalili!!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, objednala jste zboží, které jsme pro Vás museli objednat u dodavatele s dodáním týden. Ten jej ale k nám bohužel odeslal se zpožděním z důvodu zahlcení skladu před Vánoci. Za to se velmi omlouváme. Včera večer jste nám psala email a dnes dopoledne Vám bylo hned odpovězeno na stav objednávky. Také samozřejmě nemáme problém vrátit Vám platbu, pokud si to přejete.
 

Přidáno: 05.12.2017

lenka

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

řemeny které jsem koupila byly nejlevnější na trhu

Pro:

spolehlivost obchodu a seriozní jednání

 

Přidáno: 03.12.2017

alismik

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

příjemné jednání zaměstnance
ochota poradit a měnit objednávku
super ceny a akce
KVALITA - už jsem nakoupila a vrátila jsem se zas po delší době a jsem moc spokojená :)

 

Spokojení zákazníci
Více recenzí a spousty fotek naleznete v naší facebook skupině Cleverhorse (musíte být členem, recenze poté najdete v souborech skupiny a ve vlastní fotogalerii fotek od zákazníků)

Nebo na naší facebook stránce Jezdecké potřeby Cleverhorse.

 

Zde vybíráme některé z nich, v případě dalších otázek Vám na zákazníky předám kontakt, či poskytnu další jména, podle zboží, které nakoupili.

Renáta Andrýsková: poprsník 5ti bodový, čtyřkloubové třmeny

Poprsník je naaaaaadherný!!!! S Aničkou je skvělá domluva, komunikuje a navše s klidem odpovídá, obdivuji!! Mohu jen a jen doporučit za ty peníze a ještě tak super, bomba!!! Děkuji

Michaela Vávrová: sedlo Ponticello,aluminiové třmeny,otěže xfull

Skvela komunika, vse bylo, tak jak melo, o prubehu jsem byla vzdy informovana...Stala se reklamace na sedlo, ze nam nepadlo, reklamace okamzite vyrizena, penize poslany okamzite zpet...Se vsim jsem naprosto spokojena..Mohu jen doporucit

Věruš Vlachová: uzdečka Bianco, čelenka č.24, čtyřkloubové třmeny

Uzdečka nádherná, kvalita super, jsem spokojená. Čelenka taky nádherná, jen trošku nesouměrná, ale na koni se to ztratí. Oceňuji vaše rychlé a ochotné jednání při řešení problémů s velikostmi a nepadnoucími věcmi. Za 4-kloubové třmeníky máte u mě palec nahoře, jsou za tu cenu perfektní. Velmi děkuji.

Tereza Rojáková: poprsník 5tibodový

Výbornákomunikace, krásné zboží, paní Jedličková se snaží vyjítmaximálně vstříc. Děkuji a všem Cleverhorse vřele doporučuji!

Martina Horáčková: uzdečka Marrone, poprsník Bianco, čelenka Fiori

Kvalita vyrobku Cleverhorse je vyborna, a jeste za ty penize. Vsem muzu vrele doporucit i za pripadne cekani,kdyz neni skladem se to vzdy vyplati.

Simona Hájková: čelenka crystal, ohlávka s vodítkem Fashion, chrániče Lamicell sada

Děkuji za obchodní spolupráci a za zboží. Vše přišlo v pořádku a naživo je to snad ještě krásnější než na fotce.