Logo
10.00 - 20.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Novinky
30.06.2020
Na Slovensko jen za 89 Kč! Plus dobírka!
Od 1.7.2020 spouštíme doručování na Slovensko také prostřednictvím zásilkovny. Dále jsme přidali možnost platit na dobírku i na Slovensko - pouze pro... číst celé
27.05.2020
Osobní vyzvednutí
Na našich e-shopech Cleverhorse a Cleverpony si můžete zboží objednat a také vyzvednout osobně na adrese Lužany u Jičína, číslo popisné 6. Vyzvednout... číst celé
04.05.2020
Soutěž na Facebooku a Instagramu
Soutěžíme o 35+ nádherných cen, které rozdělíme mezi 20 šťastlivců. 10 vítězů na instagramu a 10 vítězů na facebooku Zůčastnit se můžete na obou mís... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr blogu a akčních slev

Až budeme mít nový inspirativní článek na blogu nebo akční zboží, budete o tom vědět jako první!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Anně Kohútové, se sídlem Lužany 6, 50706, IČ 88270599. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Recenze na drezurní podbřišník Lammfell s pravým beránkem
Recenze na drezurní podbřišník Lammfell s pravým beránkem
Kateřina Talábová moc ráda používá tento drezurní podbřišník s pravým beránkem, do článku vám sepsala své zkušenosti. číst celé
Recenze na Brockamp, Grandeur Alcantra a Fellsattel Engel
Recenze na Brockamp, Grandeur Alcantra a Fellsattel Engel
Anne a Amur zkoušeli tři oblíbené jezdecké pady, které půjčujeme v rámci naší půjčovny. Podívejte se na to, jak to dopadlo a jaký pad jim vyhovoval ne... číst celé
Krmení senem, krmení v síti?
Krmení senem, krmení v síti?
Jak krmit seno, jak si ulehčit práci, jak koni zpříjemnit a zkvalitnit život? Možností je spousta, názorů je spousta. My se nyní podíváme na nejjedno... číst celé
Sundej to (udidlo) ze mě
27.05.2020 Básně
Sundej to (udidlo) ze mě
Krátká zamýšlející báseň, která úsměvně popisuje, jak může být přebytečná výstroj koně na obtíž. číst celé

Logo
Anna Kohútová
Anna Kohútová
10.00 - 20.00
Obsah této webové stránky včetně fotografií, je chráněn autorskými právy Cleverhorse.cz a nemůže být dále použit bez povolení. © 2014 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.