Logo
10.00 - 20.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 900,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Novinky
18.04.2021
Otevíráme novou prodejnu v Liberci
Ve čtvrtek a pátek 22 - 23.4.2021 otevíráme prodejnu na adrese Vrchlického 338/3 Liberec! V těchto dnech na Vás čekají dárky ke každému nákupu a také... číst celé
13.09.2020
Nové barevné sady!
Vylepšujeme sekci barevné sady! Najdete v ní nové barvy a nové komplety. :) číst celé
30.06.2020
Na Slovensko jen za 89 Kč! Plus dobírka!
Od 1.7.2020 spouštíme doručování na Slovensko také prostřednictvím zásilkovny. Dále jsme přidali možnost platit na dobírku i na Slovensko - pouze pro... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr blogu a akčních slev

Až budeme mít nový inspirativní článek na blogu nebo akční zboží, budete o tom vědět jako první!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Anně Kohútoví, se sídlem Mládežnická 233, IČ 88270599. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

10 důvodů proč mít ve stáji probiotika
01.03.2021 Zdraví koně
10 důvodů proč mít ve stáji probiotika
Vzhledem k delší době trávení ve slepém jelitu jsou koně citliví na mikrobiologické osídlení krmiva a velmi citliví na krmiva a jejich mikrobiologick... číst celé
Mary a já aneb jak vypadá práce se slepým koněm?
23.02.2021 Zdraví koně
Mary a já aneb jak vypadá práce se slepým koněm?
Myslíte, že slepý kůň patří do salámu, protože jednoduše nemůže fungovat ve venkovním výběhu a nedá se na něm jezdit? Nemusí to tak vždycky dopadnout... číst celé
Cirkusové kousky: Úsměv
01.01.2021 Výcvik koně
Cirkusové kousky: Úsměv
Před nedávnem jsem začala Styla učit úsměv. Tento cvik je poměrně lehký na naučení a nezabere vám moc času. Kromě toho z fotek to většinou udělá vtipn... číst celé
Kolik co váží aneb jak krmit?
Kolik co váží aneb jak krmit?
A kolik dostává toho ovsa? Jednu malou fanku a k tomu dva hrnky granulí...Také někdy tápete kolik toho vlastně ti koně dostávají a proč? Spočítejte si... číst celé

Obsah této webové stránky včetně fotografií, je chráněn autorskými právy Cleverhorse.cz a nemůže být dále použit bez povolení. © 2014 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.