Logo
9.00 - 19.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Novinky
26.03.2020
Každá druhá objednávka dostane dárek!
V těchto těžkých časech jsme se rozhodli vás potěšit ?? Každá druhá objednávka co nám přijde do e-shopu od nás dostane dárek!? Zároveň vám všem chceme... číst celé
01.03.2020
Sledujete nás na Instagramu?
  Máme moc rádi naši instagramovou komunitu :) Pravidelně se s vámi dělíme o naše názory, nápady, ptáme se taky vás všech a sdílíme vaše fotografie.... číst celé
22.04.2017
NOVÝ VĚRNOSTNÍ PROGRAM
Připravili jsme pro Vás 2 nové body věrnostního programu. Za každý pátý nákup od nás získáte dárek. Nákup pro stáje nikdy nebyl jednodušší, získejte... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr blogu a akčních slev

Až budeme mít nový inspirativní článek na blogu nebo akční zboží, budete o tom vědět jako první!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas Anně Kohútové, se sídlem Mládežnická 233, Lázně Bělohrad, IČ 88270599. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu anna@cleverhorse.cz se žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Jak to vidí kůň? část 2.
23.11.2019 Výcvik koně
Jak to vidí kůň? část 2.
„Co děláš, ty zmetku (debile, hajzle, prevíte)??? Budeš makat, až se z tebe bude kouřit!“ „Jo tak ty nebudeš poslouchat? No já ti ukážu, kdo je tu pá... číst celé
Jednoduchý návod, jak si začít vzájemně důvěřovat
12.10.2019 Výcvik koně
Jednoduchý návod, jak si začít vzájemně důvěřovat
Mnohdy se může stát, že důvěru zaměňujeme s respektem. Vzájemná důvěra musí být se vzájemným respektem vždy vyrovnaná. číst celé
Svaly a koňské tělo
28.07.2019 Zdraví koně
Svaly a koňské tělo
Abychom mohli správně trénovat koně, měli bychom rozumět jejich tělu. Svaly se skládají z největší části z proteinů (bílkovin). Bílkoviny hrají zvlášť... číst celé
"Problémové" chování
23.06.2019 Výcvik koně
"Problémové" chování
Často slýchám o „problémovém“ chování koně. Proč se tak kůň chová a jak takové chování odstranit? Kůň je od přírody zvíře útěkové. Má za úkol jen 2 v... číst celé

Logo
Anna Kohútová
Anna Kohútová
9.00 - 19.00
Obsah této webové stránky včetně fotografií, je chráněn autorskými právy Cleverhorse.cz a nemůže být dále použit bez povolení. © 2014 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.