Logo
prodejna 11.00 - 17.30 Vrchlického 338/3 Liberec
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 900,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
18.04.2021
Kamenná prodejna v Liberci
Otevřeli jsem pro Vás novou prodejnu, kde si také můžete vyzvedávat své objednávky z eshopu. Od 11 do 17.30h každý pracovní den nás najdete na adrese... číst celé
13.09.2020
Nové barevné sady!
Vylepšujeme sekci barevné sady! Najdete v ní nové barvy a nové komplety. :) číst celé
30.06.2020
Na Slovensko jen za 89 Kč! Plus dobírka!
Od 1.7.2020 spouštíme doručování na Slovensko také prostřednictvím zásilkovny. Dále jsme přidali možnost platit na dobírku i na Slovensko - pouze pro... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr blogu a akčních slev

Až budeme mít nový inspirativní článek na blogu nebo akční zboží, budete o tom vědět jako první!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Anně Kohútové, se sídlem Mládežnická 233, Lázně Bělohrad, IČ 88270599. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

10 důvodů proč mít ve stáji probiotika
01.03.2021 Zdraví koně
10 důvodů proč mít ve stáji probiotika
Vzhledem k delší době trávení ve slepém jelitu jsou koně citliví na mikrobiologické osídlení krmiva a velmi citliví na krmiva a jejich mikrobiologick... číst celé
Mary a já aneb jak vypadá práce se slepým koněm?
23.02.2021 Zdraví koně
Mary a já aneb jak vypadá práce se slepým koněm?
Myslíte, že slepý kůň patří do salámu, protože jednoduše nemůže fungovat ve venkovním výběhu a nedá se na něm jezdit? Nemusí to tak vždycky dopadnout... číst celé
Cirkusové kousky: Úsměv
01.01.2021 Výcvik koně
Cirkusové kousky: Úsměv
Před nedávnem jsem začala Styla učit úsměv. Tento cvik je poměrně lehký na naučení a nezabere vám moc času. Kromě toho z fotek to většinou udělá vtipn... číst celé

Obsah této webové stránky včetně fotografií, je chráněn autorskými právy Cleverhorse.cz a nemůže být dále použit bez povolení. © 2014 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.