Logo
9.00 - 19.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
Novinky
27.05.2020
Osobní vyzvednutí
Na našich e-shopech Cleverhorse a Cleverpony si můžete zboží objednat a také vyzvednout osobně na adrese Lužany u Jičína, číslo popisné 6. Vyzvednout... číst celé
04.05.2020
Soutěž na Facebooku a Instagramu
Soutěžíme o 35+ nádherných cen, které rozdělíme mezi 20 šťastlivců. 10 vítězů na instagramu a 10 vítězů na facebooku Zůčastnit se můžete na obou mís... číst celé
01.03.2020
Sledujete nás na Instagramu?
  Máme moc rádi naši instagramovou komunitu :) Pravidelně se s vámi dělíme o naše názory, nápady, ptáme se taky vás všech a sdílíme vaše fotografie.... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr blogu a akčních slev

Až budeme mít nový inspirativní článek na blogu nebo akční zboží, budete o tom vědět jako první!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas Anně Kohútové, se sídlem Mládežnická 233, Lázně Bělohrad, IČ 88270599. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Krmení senem, krmení v síti?
Krmení senem, krmení v síti?
Jak krmit seno, jak si ulehčit práci, jak koni zpříjemnit a zkvalitnit život? Možností je spousta, názorů je spousta. My se nyní podíváme na nejjedno... číst celé
Sundej to (udidlo) ze mě
27.05.2020 Básně
Sundej to (udidlo) ze mě
Krátká zamýšlející báseň, která úsměvně popisuje, jak může být přebytečná výstroj koně na obtíž. číst celé
Kopec, co nikdy neklesá
20.05.2020 Básně
Kopec, co nikdy neklesá
úsměvná Báseň o náročné vyjížďce a propojení koně s jezdcem... "Vyjíždíme ze stínů lesa, když stojíme pod kopcem, co nikdy neklesá. Kůň už ví, co ho... číst celé
Cirkusové kousky: Španělský krok / hrabání
28.04.2020 Výcvik koně
Cirkusové kousky: Španělský krok / hrabání
Představujeme vám první ze série článků od Nikuž Špačkové. Ahoj všichni, vítám vás u nového článku o práci s koňmi. Tentokrát vám popíšu můj postup... číst celé

Logo
Anna Kohútová
Anna Kohútová
9.00 - 19.00
Obsah této webové stránky včetně fotografií, je chráněn autorskými právy Cleverhorse.cz a nemůže být dále použit bez povolení. © 2014 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.