Logo
10.00 - 20.00
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 900,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
13.09.2020
Nové barevné sady!
Vylepšujeme sekci barevné sady! Najdete v ní nové barvy a nové komplety. :) číst celé
30.06.2020
Na Slovensko jen za 89 Kč! Plus dobírka!
Od 1.7.2020 spouštíme doručování na Slovensko také prostřednictvím zásilkovny. Dále jsme přidali možnost platit na dobírku i na Slovensko - pouze pro... číst celé
27.05.2020
Osobní vyzvednutí
Na našich e-shopech Cleverhorse a Cleverpony si můžete zboží objednat a také vyzvednout osobně na adrese Lužany u Jičína, číslo popisné 6. Vyzvednout... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Odběr blogu a akčních slev

Až budeme mít nový inspirativní článek na blogu nebo akční zboží, budete o tom vědět jako první!

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas Anně Kohútové, se sídlem Mládežnická 233, Lázně Bělohrad, IČ 88270599. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kolik co váží aneb jak krmit?
Kolik co váží aneb jak krmit?
A kolik dostává toho ovsa? Jednu malou fanku a k tomu dva hrnky granulí...Také někdy tápete kolik toho vlastně ti koně dostávají a proč? Spočítejte si... číst celé
Zkušenosti s naší pujčovnou.
Zkušenosti s naší pujčovnou.
Chcete získat trochu jiný náhled na jízdu na koni? Přečtěte si zkušenosti s naší půjčovnou jezdeckých padů! číst celé
Péče o fellsattely a beránkové vybavení
Péče o fellsattely a beránkové vybavení
Patří pod fellsattel - beránkové sedlo, podsedlová dečka? Jak se starat o vybavení z pravého beránku? K čemu je beránek vlastně dobrý? Odpovědi na vše... číst celé
Recenze na drezurní podbřišník Lammfell s pravým beránkem
Recenze na drezurní podbřišník Lammfell s pravým beránkem
Kateřina Talábová moc ráda používá tento drezurní podbřišník s pravým beránkem, do článku vám sepsala své zkušenosti. číst celé

Logo
Anna Kohútová
Anna Kohútová
10.00 - 20.00
Obsah této webové stránky včetně fotografií, je chráněn autorskými právy Cleverhorse.cz a nemůže být dále použit bez povolení. © 2014 - 2020
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.